Vsegrad: izdelava WooCommerce spletne trgovine in prenova logotipa

Sodelovanje: 2022

Prenova logotipa

Podjetje je bilo ustanovljeno dvajset let nazaj in takrat je lastnik sam oblikoval temelj, na katerem smo oblikovali prenovljeno obliko logotipa. Ideja je torej ostala enaka. Naša naloga je bila predvsem ureditev likovne konstrukcije logotipa, odstranitev odvečnih elementov in iskanje ravnotežja med znakom in napisom.

Logotip je po prenovi svež in minimalističen. To smo dosegli predvsem z rekonstrukcijo razmerij med znakom in napisom, ter z zasnovo nove tipografije.

Postavitev WooCommerce spletne trgovine na platformi WordPress

Glavni izziv postavitve spletne trgovine je bilo veliko število produktov, ki smo jih prenesli iz obstoječe spletne trgovine. Ta je bila postavljena na platformi Shopify. Zaradi povečanega števila izdelkov, so se tudi stroški na omenjeni platformi večali. Zato se je naročnik odločil za prenovo spletne trgovine in zamenjavo platforme. Trgovina ima trenutno 1.840 izdelkov.

Poleg velikega števila izdelkov je tukaj še število kategorij. Trgovina ima trenutno 160 kategorij. Kategorije so bile za naročnika pomembne zaradi načina oglaševanja.