Oblikovanje, marketing in
spletna trgovina za Mediwa Center

Izdelava WordPress spletne strani je obsegala:

  • vsebinski okvir – wireframe design
  • oblikovanje spletne strani (WordPress)
  • izdelava WordPress spletne strani
  • optimizacija hitrosti spletne strani
  • pisanje besedila in opisov
  • SEO optimizacija vsebina
  • prilagoditev slikovnega gradiva

SEO optimizacija vsebine

Izdelava WordPress spletne strani je obsegala tudi SEO optimizacijo vsebine spletne strani. Osnovne vsebinske iztočnice smo določili z naročnikom. Nato smo jo še nadgradili, prilagodili in optimizirali glede na čim boljše rezultate pri iskanju v iskalniku Google.

SEO optimizacija vsebine ne pomeni samo pregled besedil in opisov, temveč tudi pravilno in optimizirano poimenovanje fotografij na spletni strani.

Izdelava WordPress spletne strani

V Starkmat smo strokovnjaki za izdelavo WordPress spletne strani. Vse spletne strani, ki jih izdelamo pri nas so narejene na tej platformi. Za to spletno platformo smo se določili, saj je kasnejše vzdrževanja, nadgradnja in urejanje veliko enostavnejše od ostalih alternativ. Izdelava WordPress spletne strani je bistveno bolj ugodna, saj ni potreben razvoj uporabniškega vmesnika.

Uporabniški vmesnik je za končnega uporabnika enostaven in prijazen, kar pomeni, da lahko spletno stran urejate sami. To je bilo lastnici podjetja MEDIWA zelo pomembno. Poleg lažjega urejanja in že pripravljenega uporabniškega vmesnika za urejanja vsebine, je tukaj še nekaj. Izdelava WordPress spletne strani je namreč uporabna tudi zaradi velike količine kakovostnih vtičnikov (Plug-in). Te oomogočajo razširitve in nadgradnje, ter posebne zahteve kot so rezervacijske platforme in celo spletne trgovine.

Izdelava letakov

Facebook

Oblikovanje knjige

Oblikovanje koledarja 2021

POŠLJI POVPRAŠEVANJE