Spletna stran

SEO Vsebina

Digitalni marketing & vsebina

Izdelava WordPress spletne strani

Izdelava WordPress spletne strani je obsegala:

  • vsebinski okvir – wireframe design
  • oblikovanje spletne strani (WordPress)
  • izdelava WordPress spletne strani
  • optimizacija hitrosti spletne strani
  • pisanje besedila in opisov
  • SEO optimizacija vsebina
  • prilagoditev slikovnega gradiva

SEO optimizacija vsebine

Izdelava WordPress spletne strani je obsegala tudi SEO optimizacijo vsebine spletne strani. Vsebino je sicer pripravila stranka sama, mi pa smo jo nadgradili, prilagodili in optimizirali glede na čim boljše rezultate pri iskanju.

SEO optimizacija vsebine ne pomeni samo pregled besedil in opisov, temveč tudi pravilno in optimizirano poimenovanje fotografij na spletni strani.

Izdelava WordPress spletne strani

V Starkmat smo strokovnjaki za izdelavo WordPress spletne strani. Vse spletne strani, ki jih izdelamo pri nas so WordPress spletne strani. Za to spletno platformo smo se določili je kasnejše vzdrževanja, nadgradnja in urejanje enostavno. Izdelava WordPress spletne strani je bistveno bolj ugodna, saj ni potreben razvoj uporabniškega vmesnika.

Uporabniški vmesnik je za končnega uporabnika enostaven in prijazen, kar pomeni, da lahko spletno stran urejate sami. To je bilo lastnikom podjetja Trpin strojegradnja zalo pomembno. Poleg lažjega urejanja in že pripravljenega uporabniškega vmesnika za urejanja vsebine, je izdelava WordPress spletne strani uporabna tudi zaradi velike količine kakovostnih vtičnikov (Plug-in), ki omogočajo razširitve in nadgradnje, ter posebne zahteve kot so rezervacijske platforme in celo spletne trgovine.

Grafično oblikovanje

Ohranili smo obstoječ logotip

Naročnikova želja je bila, da pri oblikovanju in prenovi spletne stani ne posegamo v obstoječ logotip podjetja Trpin. Tako smo ogradni vse elemente – tako likovne prvine in celo barvo logotipa. Vedno spoštujemo naročnikove želje in tako smo tudi v tem primeru poiskali rešitve in skupne točke med našimi idejami ter željami naročnika.

Vizualna podoba

Za podjetje Trpin strojegradnja smo poleg izdelave spletne strani izvedli tudi oblikovanje vizitk in dopisnega lista ter kuverte. Zastarele tiskovine smo prilagodili smernicam, ki smo jih določili pri oblikovanju spletne strani.

Vizualna podoba je podjetja je sveža, enostavna in verodostojna – zaupanje pri kupcih je v branži, kjer se prednosti projektov gibljejo med trideset tisoč in pol milijona evrov odločilnega pomena za pridobivanje naročnikov.

Oblikovanje vizitke

Oblikovanje vizitke je bil prvi sestavni del vizualne podobe tiskovin. Določili smo likovne elemente in pravila, ki smo jih prenesli in upoštevali tudi pri oblikovanju kuverte ter dopisnega lista.

Oblikovanje dopisnega lista

Oblikovanje dopisnega lista je sledilo vizualni podobi in elementov, ki smo jih določili z oblikovanjem vizitke. Posebno pozornost smo posvetili oblikovanju noge, saj smo upoštevali obvezne sestavne sestavine za dopise.