Spletna trgovina

SEO Vsebina

Izdelava enostavne spletne trgovine

Izdelava enostavne spletne trgovine je obsegala:

  • vsebinski okvir – wireframe UX design
  • izdelava enostavne spletne trgovine
  • optimizacija hitrosti spletne trgovine
  • pisanje besedila in opisov
  • SEO optimizacija vsebine
  • prilagoditev slikovnega gradiva

SEO optimizacija enostavne spletne trgovine

Izdelava enostvane spletne trgovine je obsegala tudi SEO optimizacijo meta vsebine. Vsaka stran, portfolio ali izdelek ima svoj meta zapis. Gre za vsebinski zapis, ki ga upošteva tudi iskalnik Google. Izredno pomembno je, da je urejen ta del optimizacije. Meta naslov in meta opis sta namreč v iskalniku Google tudi vidna.

Vsebino je sicer pripravila stranka sama, mi pa smo jo nadgradili, prilagodili in optimizirali glede na čim boljše rezultate pri iskanju. Gre za vsebino strokovnih delavnic.

SEO optimizacija vsebine ne pomeni samo pregled besedil in opisov, temveč tudi pravilno in optimizirano poimenovanje fotografij na spletni strani. Fotografije, ki nam jih je dostavila stranka smo ustrezno optimizirali. prilagodili smo velikost fotografije in njeno poimenovanje.

To je vsebovalo smiselne ključne besede. Najprej ime njene znamke, nato pa še ključno besedo po kateri njene potencialne stranke tudi najdejo tovrstne vsebine. Pri tem pomagamo tudi mi z različnimi iskalniki in premišljenim testiranjem.

Enostavna spletna trgovina za rezervacijo terminov

V Starkmat smo strokovnjaki tudi za izdelavo enostavnejših spletnih trgovin. Vedno poskrbimo, da je enostvna spletna trgovina enostavna tudi za vzdrževanje. Sem spadajo tudi različne nadgradnje in vnos vsebine. Izdelava enostavne spletne trgovine je ugodnejša, saj ni potreben razvoj uporabniškega vmesnika.

Uporabniški vmesnik je za končnega uporabnika enostaven in prijazen. Pomeni, da lahko enostavno spletno trgovino urejate sami. To je bilo lastnici podjetja HRM Business – Kadrovsko svetovanje zelo pomembno. Saj smo spletno trgovino izdelali za lažjo spletno prodajo strokovnih delavnic in le-te se seveda spreminjajo. Vsakokratno spreminjanje vsebine pa je enostavnejše, če je enostavna tudi sama spletna plaforma.

Poleg lažjega urejanja in že pripravljenega uporabniškega vmesnika za urejanja vsebine, je izdelava enostavnejše spletne trgovine uporabna tudi zaradi velike količine kakovostnih vtičnikov (Plug-in). Te omogočajo razširitve in nadgradnje, ter posebne zahteve kot so rezervacijske platforme in celo spletne trgovine.

Prenova spletne strani

Oblikovanje