Organizacija dogodka

Spletna stran

Digitalni marketing & vsebina

Med drugim tudi: Organizacija dogodka

Oblikovanje & fotografiranje

 • fotografiranje studia kuhinj,
 • grafično oblikovanje
 • ideja & oblikovanje podobe za promocijski material
 • oblikovanje oglasov za tiskane medije
 • Google My Business profil

 

Izdelava spletne strani

 • vsebinski okvir – wireframe design
 • oblikovanje spletne strani
 • pisanje besedila in opisov
 • SEO optimizacija
 • prilagoditev slikovnega gradiva

 

Družbena omrežja

 • Facebook oglaševanje in vodenje strani
 • postavitev Instagram strani
 • postavitev Youtube kanala

 

Organizacija dogodka je le ena izmed storitev v našem dolgoletnem sodelovanju. Za DanKuchen PE Semič vzdržujemo spletno stran ter skrbimo za ažurno SEO vsebino. Velik del namenjamo tudi uspešnemu oglaševanju – za to skrbimo tako prek digitalnih kot tiskanih kanalov. Od leta 2016 pa skrbimo tudi za organizacijo enega večjih kulinaričnih dogodkov v Beli krajini – Belokranjska AKTIVNA KUHINJA.

Gre za koncept aktivne kuhinje, kjer lahko mimoidoči opazujejo ali celo sodelujejo pri kulinaričnem ustvarjanju. Poleg tega pa spoznajo še kuhinjske elemente in gospodinjske aparate v živo. Organizacija dogodka Belokranjska AKTIVNA KUHINJA sovpada z največjo etnološko prireditvijo v Občini Semič – Semiška ohcet. Gre za najbolj obiskan dogodek v občini, katerega del je tudi DAN studio DanKuchen Semič.

Organizacija dogodka zahteva premišljeno pripravo programa, ki se sklada tudi s programom Semiške ohceti. Najprej uskladimo našo zgodbo z zgodbo etnološke prireditve, da dobimo rdečo nit. Določimo jedi, ki bi jih želeli prikazati in kontaktiramo kulinarične navdušence, ki bi želeli sodelovati. Izbiramo tako profesionalne kot amaterske kuharje. Sledi še grafično oblikovanje sporeda, plakatov, pasice, naslovnice ipd.

Organizacija dogodka zahteva tudi dobro PR pokritost, zato kontaktiramo lokalne novinarje in medije, glavne turistične organizacije in poskrbimo za obveščenost naših sledilcev na družbenih omrežjih. Tako pripravimo premišljeno strategijo promocije dogodka na družbenih medijih. Zasnujemo Facebook dogodek, kjer redno obveščamo o pripravah in poskrbimo za profesionalno Facebook oglaševanje.

Pri organizaciji dogodka ne pozabimo tudi na obstoječe kupce, ki jih obvestimo prek elektronske pošte.

Poseben izziv pa je sama organizacija dogodka na mestu samem na dan dogodka. Že predhodno smo pripravili tudi načrt postavitve določenih elementov pred vhodom. Gre za koktejl mize, posebne blazine za na stopnice, aranžirano cvetje, promocijski material, jedilni pribor, stekleničke, steklene posode za pijačo ipd.

Na samem dogodka poskrbimo, da je vse na svojem mestu. Poskrbimo za dobrodošlico gostom in mimoidočim ter usmerjamo vse udeležence dogodka. Poskrbimo za vse tiste podrobnosti, ki naredijo dogodek še lepši. Vse skozi skrbimo, da poleg profesionalnega fotografa, tudi mi ustvarimo zadosti foto & video materiala, ki bo služil za objave na spletni strani Facebook strani Kuhinje DanKuchen Bela krajina.

Organizacija dogodka pa se ne zaključi ob uradnem koncu prireditve, ampak se nadaljuje na aktivnosti po koncu. Tukaj je bistvena uspešna promocija dogodka v lokalnih medijih, opis dogajanja v PR članku in promociji na družbenih omrežjih.