Si želite odličen katalog?

Odgovorite na vprašalnik in sestavili bomo personalizirano ponudbo za oblikovanje kataloga.

Spoznajmo se!

Izpolnite vprašalnik! Dovolite, da vas spoznamo in prepoznamo vaše zelje in pričakovanja.

Izdelava kataloga za vaše podjetje in blagovno znamko je izredno pomembno delo in zato ga v Starkmat jemljemo skrajno resno in spoštljivo pristopimo do oblikovanja vsakega projekta. V prvi fazi projekta, je ravno sodelovanja z naročnikom ključno za dober katalog ali brošuro in zato zasnovo razdelimo v manjše faze.

Glede na naše izkušnje iz področja prodaje, marketinga in razvoja blagovnih znamk je z nami oblikovanje kataloga skrbno načrtovan proces. Poskrbimo, da je predstavitev produktov zanesljiva in kar se da hitra ter cenovno optimalna. Tako vam svetujemo glede izbore papirja in ustreznega formata (velikost kataloga), pomagamo pri postavitvi vsebine, pripravi slikovne (fotografije, skice, sheme) in tekstualnega vsebine ter vodimo komunikacijo z izbranim tiskarjem – vse to je izdelava kataloga ali brošure.

Spodaj smo za vas sestavili vprašalnik, ki nam bo pomagal, da vas boljše spoznamo. Tako lahko pripravimo personalizirano ponudbo za izdelavo kataloga. Zanimajo nas osnovi podatki kot so število strani, rok izvedbe in pričakovan cenovni okvir, ki ga načrtujete za izdelavo kataloga.