Vas zanima izdelava spletne strani?

Odgovorite na vprašalnik in sestavili bomo personalizirano ponudbo za izdelavo spletne strani.

Oblikovanje in izdelava spletne trgovine nama lahko zaupate saj smo tudi zase izdelali dve spletni trgovini, ki jih tudi vodimo, urejamo in skrbimo za vsebino – naša dva hišna projekta zdrava-pisarna.si in belokranjski-izdelki.si. Zato vemo kaj vse nas čaka pri postavitvi spletne trgovine in resno dobro razumemo celoten proces oblikovanja in izdelave spletne trgovine.

Glede na svoje bogate izkušnje, ki smo jih pridobili pri agencijskih projektih, kjer smo za naročnike izdelali spletne trgovine, kakor tudi pri našigh dveh hišnih projektih, vam lahko verodostojno svetujemo. Pri postavitvi spletne trgovine vam stojimo ob strani tudi pri pripravi fotografij in drugega slikovnega gradiva, ter pri pripravi besedila in SEO optimizacij. Zelo pomemben del spletne prodaje je tudi oglaševanje in tudi za ta del vašega spletnega posla lahko poskrbimo.

Oblikovanje in izdelava spletne trgovine pri nas poteka izključno na platformi WordPress WooCommerce, saj imamo s tem največ izkušenj in resnično verjamemo, da je glede na vložek ravno ta platforma optimalna izbira. WorsPress spletna trgovina vam omogoča enostavno dodajanje novih produktov ter tehnično vzdrževanje spletne trgovine.

Za personalizirano ponudbo nam dovolite da vas spoznamo. Pripravili smo kratek vprašalnik glede izvedbe spletne trgovine, kjer nas zanimajo podatki kot so število produktov, število kategorij ter število plačilnih sistemov in ostali pomembni podatki. Na podlagi izpolnjenega vprašalnika lahko sestavimo zavezujočo ponudbo prilagojeno vašim potrebam.